Over de praktijk

Over de praktijk

Wat deze praktijk speciaal maakt is dat er onder één dak gewerkt word door twee vrijgevestigde mondhygiënistes. De praktijk is samen opgezet maar onderverdeeld in twee aparte mondhygiënistenpraktijken. Mijn praktijkRuimte en die van mijn collega. Omdat wij 2 aparte praktijken in 1 pand zijn kunt u via deze website alleen een afspraak maken bij mij (Angela).

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is voordeur-1-576x1024.jpg
Moderne behandelkamer uitgerust met de nieuwste technologie.

De nieuwe Ems Prophylaxis Master

Graag wil ik u op de hoogte houden van de nieuwe ontwikkelingen door middel van de website. Houd de website ook in de gaten voor leuke acties. U kunt mij ook volgen op facebook.

Let op: In de praktijk is alleen een trap aanwezig en geen lift!

Moderne apparatuur voor de sterilisatieruimte.
De wachtkamer
Hier nog een kort promo filmpje van de praktijk