Even voorstellen

Wie ben ik

Hieronder stel ik mezelf graag aan u voor:

Angela Jaquet

BIG Geregistreerd mondhygiënist BIG-nummer: 39927264479  Kindertandverzorgster en praktijkeigenaresse.

In 2012 ben ik afgestudeerd als Bachelor of Health in Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. In januari 2020 heb ik mijn TMS diploma (toezichthoudend medewerker stralingsbescherming tandheelkunde) behaald, hierdoor ben ik bevoegd ben om zelfstandig met röntgenapparatuur te werken.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in de algemene tandartspraktijk als mondhygiënist en kindertandverzorgster. Ook ben ik werkzaam geweest in diverse vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijken. Mijn specialisatie betreft parodontologie (tandvleesproblemen) kindertandheelkunde en angstpatiënten.

De tijd nemen voor iedere patiënt vind ik erg belangrijk om tot een goed behandelplan te komen waar zowel de patiënt als de behandelaar achter staat.

Verder ben ik lid van de Nederlandse vereniging voor Mondhygiënisten en ingeschreven/geregistreerd in het kwaliteitsregister Mondhygiënisten. Bij- en nascholing vind ik belangrijk. Jaarlijks volg ik cursussen of lezingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en richtlijnen in de mondzorg.

Ik ben werkzaam op de maandag, dinsdag en om de week de dinsdagavond, woensdag, vrijdag en één keer per maand op zaterdag.